Една от нашумелите в последно време блондинка Кинси Волански за пореден път привлече вниманието към себе си. През миналата година тя си спечели световна слава, нахлувайки на терена по време на финала на Шампионската лига между английските Ливърпул и Тотнъм (2:0) в Мадрид, където потича на терена в доста оскъдно облекло.

Сега блондинката е под карантина заедно с друга секс бомба и модел в Instagram Деми Роуз заради пандемията от коронавирус. Двете се снимаха как събират слънчеви лъчи в градината и при това чисто голи.

Красавиците публикуваха снимката на своите профили по едно и също време. "Партньор по карантина", написа Роуз под своята снимка. Брюнетката има 13,5 милиона последователи в социалната мрежа, докато тези на Волански са 3,6 милиона, голяма част от които набрани след финала на Шампионската лига миналата година.

През февруари Волански опита да нахлуе на терена и по време на финала на Супербоул, но охраната осуети намеренията ѝ, а тя се оплака, че гардовете са били груби и са ѝ направили синини по ръцете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Powerful independent women with big hearts and big dreams ❤️ @demirose

Публикация, споделена от Kinsey (@kinsey) на