Великият Реал Мадрид спечели 14-тата си европейска титла след запомнящ се триумф в Шампионската лига този сезон. Във финала в Париж тимът на Карло Анчелоти сломи  Ливърпул с 1:0 с гол на  Винисиус Жуниор (59). През настоящата кампания "белите" от Мадрид изкачиха върха, след като победиха отборите от топ 3 в Англия - Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, а преди това направиха знаменит обрат срещу ПСЖ.

БГНЕС
45 снимки

Веднага след последния съдийски сигнал в Париж футболистите на Реал Мадрид избухнаха в луда радост на терена на стадион "Стад дьо Франс". Към празненствата се присъединиха съпругите и децата на играчите, макар че преди двубоя бе обявено, че те няма да бъдат допускани на тревата.  

Най-щастлив изглеждаше Марсело, който не игра срещу Ливърпул, но като капитан първи вдигна Купата, а след това дълго не спираше да тича с нея по терена. В ложата Зинедин Зидан не спираше да се усмихва в компанията на съпругата си Вероник, а феновете на стадиона в Париж пък два пъти изпяха химна на Реал Мадрид заедно с играчите. 
 
Вижте нашите галерии с всичко най-интересно от финала с Ливърпул