Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус се извини за двете си решителни грешки, които до голяма степен доведоха до поражението на неговия отбор във финала с Реал Мадрид.

Коледа подрани за Реал! Кариус му сервира 13-ата

Германецът първо направи ужасна грешка, позволявайки на Карим Бензема да подложи крак и да засече подадена с ръка топка, след което действа ужасяващо и при изстрел от далечно разстояние на Гарет Бейл за 1:3.

След мача Кариус бе в много тежко емоционално състояние като дълго време не успяваше да сдържи сълзите си и се извиняваше на феновете на тима.

"Не чувствам нищо. Днес загубих мача на моя отбор. Съжалявам за всички. Съжалявам за всички, за тима, за целия отбор. Грешките ни костваха всичко."

"Ако можех да върна времето, щях да го направя. Просто съжалявам за моя отбор. Знам, че днес го подведох. Сега е много трудно, но това е животът на вратаря. Трябва отново да вдигнеш глава."

"Засега просто съжалявам за всички, че тези голове на практика ни костваха титлата."

В социалните медии широко обсъждан бе фактът, че първите, които опитаха да утешат вратаря, бяха играчите на Реал. Кариус обаче уточни, че и неговите съотборници са опитали да повдигнат духа му.

"Няма какво да кажа. Разбира се, че всички опитаха да ме разведрят, но просто всички мълчахме, защото сме разочаровани. Ще ни трябва известно време, за да го преодолеем."