Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино беше съкрушен след поражението, което тимът му инкасира срещу Байерн. "Шпорите" бяха съсипани с 2:7 като домакини, а аржентинецът единствено смотолеви като оправдание, че баварците са реализирали гол с всеки свой точен удар. 

"Няма да ми трябва много време, за да обясня всичко. Играхме добре през първите 30 минути, пресирахме съперника, това бяха може би най-хубавите минути от сезона за мен като наставник, защото точно това исках да виждам през целия мач от тима си."

"Но допуснахме гол в края на първата част, след като не ни провървя. След като реализирахме дузпата, имахме шанс за трети гол, но вместо това допуснахме такива във вратата си. Във футбола се случва и това, всеки удар влизаше във вратата", коментира наставникът на финалиста от последния сезон в Шампионската лига.

"Разочаровани сме, но оставаме здраво стъпили на земята. Имаме манталитет, но сме разстроени от поражението. Байерн вкарваше с всеки удар. Трябва да сме силни и да продължим напред. След такъв резултат е важно да повярваш в себе си, това е единственият начин да се възстановиш", добави аржентинецът.

"Сега ще се види от какво са направени тези момчета. Можеш да загубиш тежко, но въпросът е как ще се изправиш след това. Истинският отговор на големите професионалисти си личи след такива мачове и момчетата трябва да го дадат", заяви Почетино.