Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе изключително доволен след разгромната победа над Разенбалшпорт Лайпциг с 5:0. Това бе втори пореден успех за "червените дяволи" в Шампионската лига след триумфа в Париж миналата седмица над ПСЖ. Над всички снощи беше Маркъс Рашфорд, който влезе като резерва и заби хеттрик в рамките на едва 16 минути. Норвежецът обаче не е особено изненадан от това, което е сторил 22-годишният англичанин, тъй като той прави тези смени именно с тази цел.

"Рашфорд се появи, игра много добре и оказа огромно влияние върху изхода на мача. Разбира се, това е целта, когато пускам някой от пейката. Но е важно целият отбор да играе добре и да създаде основата за това даден футболист да се включи и да помогне за добрия резултат", заяви Солскяер.

"РБ Лайпциг ни накара доста да се потрудим. В тяхната игра има висока интензивност, преса и контрапреса. Когато водиш в резултата, тогава се появяват свободните пространства. Но в никакъв случай не беше лесно", изтъкна норвежецът.

"Изборът на стартовия състав беше съобразен с предстоящия мач в неделя срещу Арсенал. Трябва да сме добре подготвени за него, защото в Премиър лийг сме с мач по-малко от останалите и е необходимо да натрупаме точки", добави Оле.