Отборът на Наполи не остави шансове на Генк и го разгроми с 4:0 в последен двубой за двата тима в група Е от Шампионската лига. Хеттрик за домакините реализира Аркадиуш Милик – 3’, 26’, 38‘ (д). Един гол добави и Дрис Мертенс в 74-ата минута от дузпа.

Домакините поведоха още в третата минута. Топката бе върната на вратаря Маартен Вандеворт, който обаче беше притиснат от двама играчи на „сините“ и сбърка. Аркадиуш Милик сложи крака си на пътя на топката, която влезе във вратата за 1:0.

Малко след това гостите имаха страхотен шанс да изравнят. След отлична атака, топката стигна до Паул Онуачу, който остана сам срещу вратаря Алекс Мерет, но стреля покрай близката греда.

 В 26-ата „неаполитанците“ стигнаха до втори гол. Джовани ди Лоренцо получи хубаво подаване отляво на наказателното поле и веднага отправи хубаво центриране за Милик, който реализира за 2:0.

В 37-ата вратарят на гостите препъна Хосе Кайехон в наказателното поле и съдията Джунейт Чакър отсъди дузпа. Милик се нагърби с изпълнението и отбеляза, оформяйки хеттрика си.

През второто полувреме Наполи продължи да диктува темпото.

В 73-ата минута защитникът на белгийците Каспер Де Норе игра с ръка в наказателното си поле и реферът отсъди нова дузпа. Този път зад топката застана Дрис Мертенс, който също не пропусна и оформи крайния резултат от 4:0.

Въпреки победата отборът на Наполи остави втори в класирането в група Е, след като Ливърпул надигра като гост с 2:0 РБ Залцбург. Футболистите на Карло Анчелоти събират 12 точки, с една по-малко от „мърсисайдци“. Генк остават последни с едва една точка.