Футболистите на Ливърпул Мохамед Салах и Деян Ловрен заснеха импровизирано интервю за клубния канал в YouTube, което се превърна в истински хит сред феновете.

Двамата говориха свободно по различни тема и показаха, че извън терена са близки приятели.

Ловрен се интересуваше защо Салах не се усмихва след като вкара гол, сякаш не се радва, а египтянинът разкри забавна случка, когато двамата искали да си вземат кафе.

Мо Салах с широка усмивка отговори, че е щастлив при всеки гол и на свой ред се обърна с въпрос защо хърватинът е „откраднал” начина му на празнуване, на което Ловрен отвърна с „Отдавна исках да празнувам така, но нямах възможност да отбележа”.

Разговорът във видеото е толкова забавен, че феновете на Ливърпул вече се шегуват в социалните мрежи, че тимът ще трябва да се погрижи да запази Деян Ловрен, ако иска да разчита на услугите на звездата на тима – Мохамед Салах.

В края на импровизираното интервю, Салах пита Ловрен дали е здрав и се шегува, че реално никой не се интересува толкова от него.

Ливърпул се готви за финала в Шампионската лига тази събота в Киев, където съперник на мърсисайдци ще е тимът на Реал Мадрид.

*Bromance - близка, емоционална, несексуална връзка между мъже, по-дълбока и по-интимна, отколкото приятелство