Отборът на Пари Сен Жермен спечели с минималното 1:0 при домакинството си на белгийския Брюж в мач от четвъртия кръг на А на Шампионската лига. Единственото попадение в срещата беше отбелязано от аржентинския стрелец Мауро Икарди в 22-а минута. 

Срещата не предложи много интересни моменти в първите си 20 минути. Точно в този момент обаче момчетата на Томас Тухел се възпозлваха от първия си истински шанс в срещата. Анхел Ди Мария поведе контраатака, подаде на Колин Дагба и младежът пласира добро центриране в малкото наказателно поле, където най-съобразителен беше Икарди. Така резултатът беше открит в 22-а минута. 

До края на първата част отново Ди Мария имаше шанс да застраши вратата на на гостите, ударът му границата на наказателното поле беше неточен. 

Белгийският вицешампион от миналия сезон се активизира през втората част. В рамките на 60 секунди шансове изпуснаха Давид Окереке и Емануел Денис в 50-та и 51-а минута. 

В 75-та минута дойде и златния шанс за момчетата на Филип Клеман. Мбайе Динье беше съборен в наказателното поле на парижани от Тиаго Силва, след което съдията Боби Маден реши, че това е достатъчно за отсъждането на дузпа. Зад топката застана именно Динье, който обаче произведе ужасен изстрел, попаднал право в ръцете на Кейлор Навас.

По този начин Пари Сен Жермен осигуриха продължаването си в осминафиналната фаза, събирайки максимален актив от 12 точки след 4 мача. Брюж, от своя страна, остава на 3-та позиция с 2 точки.