Пари Сен Жермен и Реал Мадрид сключиха голмайсторско нулево реми в мача от група „А“ на Шампионската лига. Хиксът обаче напълно устройва фаворитите и водачи в групата.

В другата среща от групата Малмьо изскубна 1:0 от Шахтьор Донецк.

В началото на мача в Париж ПСЖ имаше леко предимство, но впоследствие Реал Мадрид, макар и затруднен от липсата на някои свои основни играчи като Бейл и Бензема, взе превес в играта ибе по-добрият на терена през първите 45 минути.

На „Парк де Пренс“ „белите“ имаха предимство през първите 45 минути, макар при десетте си удара към вратата на парижани да не стигнаха до гол. Пред Кристиано Роналдо също се откриха две възможности през първата част, но португалската звезда не успя да се разпише.

Сащевременно френският шампион изглеждаше доста безопасен в атака.

Втората част започна отново с възможност за Роналдо. Изстрелът му от пряко свободен удар обаче мина малко встрани от вратата на домакините.

В 72-ата минута като по чудо Кристиано Роналдо отблизо не успя да стигне до 83-ия си гол в Шампионската лига, като топката профуча на сантиметри от левия стълб на парижката врата.

В самия край на на мача на терена изскочи фен, който бързо бе озаптен от стюардите, а след този лек инцидент бе фиксирано равенството 0:0.

В другия мач Малмьо измъкна важни три точки от Шахтьор, като го надви с 1:0.

Малмьо поведе в 17-ата минута, когато Маркус Розенберг се възползва от добрия пас на на Па Конате, за направи резултата 1:0.

Шахтьор после пое инициативата и през първото полувреме, поне като игра, а и като числа от статистиката украинците имаха надмощие. Шведите се опитваха да отвръщат с контраатаки, доволни от аванса, който взеха сравнително рано в мача. Никола Джурджич пропусна да покачи на 2:0 за Малмьо в 56-ата минута, когато бе отсъдена дузпа в полза на скандинавците.

В групата начело с по 7 точки са Реал и Пари Сен Жермен, Малмьо има 3 точки, а Шахтьор е с нула.