Отборите на Динамо (Загреб) и РБ Залцбург завършиха наравно 1:1 на „Максимир“ в двубой от група Е на Шампионската лига. Така и двата тима пропуснаха възможността да се отдалечат на комфортна преднина спрямо последния Милан след втората му загуба от новия лидер Челси.

Те си разделиха по едно полувреме на доминация, но нито един от тях не се поздрави с крайния успех. „Биковете“ първи стигнаха до гол, като това стана още в 12-ата минута. Тогава Бенямин Шешко пробва рейд, като топката му беше избита, но тя стигна до Николас Сейвалд, който с шут по земя я насочи в мрежата.

В 41-вата минута домакините също имаха известна доза късмет избита топка при корнер да попадне при Роберт Любичич, който с далечния си шут оформи равенството в двубоя. То се задържа и през втората част, като най-близо до промяната му беше Лука Сучич от състава на гостите, но гредата спря неговия удар.

Така РБ Залцбург отстъпи водачеството в групата и вече е втори с 6 точки в актива си, а Динамо все пак се изкачи на третата позиция с 4 пункта, изпреварвайки Милан само по голова разлика. Лидерът Челси има 7 точки на сметката си.