Димитър Бербатов в Леверкузен, но само за един мач. Монако и Бербатов играят в сряда срещу Байер в Шампионската лига. Звездната кариера на българския нападател тръгна именно от "БайАрина" в Леверкузен, и той не е забравил славните дни там.

"Отдавна не съм бил тук, но съм много щастлив, че отново ще имам възможността да играя на този стадион. Тук имах страхотни моменти, радвам се да видя колко е напреднал Байер," заяви Берба на пресконференцията преди двубоя.

"Спечелихме първата среща с Байер, но бе много труден мач за нас. Те ще търсят реванш с всички сили, ще е тежко, но ние идваме амбицирани до край," добави нападателят. "За всеки мач се готвим по един и същи начин - да го спечелим и да вземем колкото точки можем."

"Футболът е простичка игра - изисква да реагираме на треньорските изисквания и да правим на терена това, което тренираме," продължи Бербатов.

"Резултатът от другия мач в групата (Зенит-Бенфика) не ме интересува. Утре вечер ще мислим само за себе си," завърши спокоен и усмихнат Димитър Бербатов.