Ювентус победи с 3:1 Макаби Хайфа в мач от груповата фаза на Шампионска лига. Попаденията за домакините бяха дело на Адриен Рабио в 35-та и 83-та минута и Душан Влахович в 50-та минута. За гостите се разписа Дин Давид в 75-та минута.

За гостите от Хайфа 60 минути на терена бе бившият нападател на Лудогорец - Мавис Чибота.

Домакините още от началните минути се втурнаха в атака, като на два пъти в рамките на две минути Душан Влахович се озова на прекрасни позиции за гол, но първият му удар бе спасен от вратаря, а вторият мина встрани от вратата.

Юве излезе напред в резултата в 35-та минута чрез попадение на Адриен Рабио, който получи подаване от Анхел ди Мария и с удар в горния десен ъгъл остави вратаря безпомощен, а пет минути след началото на втората част Ди Мария отново показа страхотен поглед върху играта и подаде към Душан Влахович, който хладнокръвно прати топката в мрежата за 2:0.

Макаби се възползва от своя шанс и в 75-та минута намали изоставането си. Давид получи пас на скорост, Войчех Шчесни излезе неразчетено да го пресрещне и бе лесно елиминиран, след което нападателят вкара в опразнената врата.

В герой за гранда от Торино се првеърна Адриен Рабио, който реши мача с втория си гол, след като се възползва от нова асистенция на Анхел Ди Мария и с глава се разписа за 3:1.