Голям мач чака футболна Европа тази вечер. Барселона на Лео Меси, Луис Суарес и Неймар посреща Пари Сен Жермен в опит да сътвори грандиозен обрат и да се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига.

Каталунците загубиха с 0:4 в първата среща, а до момента няма отбор, който да е продължавам напред в турнира след подобен резултат.

Шест исторически обрата дават надежда на Барселона

Началото е в 21.45 часа.

Развитието на двубоя можете да следите с GONG.BG.

Барса обаче има магията на аржентинеца Лео Меси, който е отбелязал 38 гола в 37 мача във всички надпревари и е направил 13 асистенции този сезон. Той е и водач сред голмайсторите в Ла Лига с 23 попадения.

С Меси няма невъзможни неща за Барселона

Друг от звездното трио на испанския гранд – Неймар дори се закани да вкара минимум два гола на ПСЖ. Бразилецът изнесъл реч пред съотборниците си в съблекалнята, с което се е опитал да вдигне още повече тяхното самучвствие за реванша.

Суарес: Искаме да влезем в историята, но трябва да сме спокойни

„Все още нищо не е приключило. Елиминацията не е затворена. Нямаме какво да губим, имаме само да печелим. Щом те са могли да ни вкарат четири гола, значи ние имаме възможността да им отбележим шест“, категоричен бе и треньорът Луис Енрике с надеждата Барселно да продължи традицията от последните 9 години – да се класира напред след осминафиналите в състезанието.

В лагера на парижани притеснението е свързано със състоянието на Анхел ди Мария. За това намекна наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери.

Аржентинецът страда от травма и в последните дни не се е подготвял на необходимите обороти. И това може да го лиши от участие в битката в довечера.

Ди Мария увисна със страшна сила за мача с Барса, халф е аут