Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира в типичния си стил загубата от РБ Лайпциг в първия 1/8-финал в Шампионската лига. Португалецът направи интересно сравнение за състоянието на тима в момента.

"Дали сме заиграли по-добре след смените? Нека бъдем лоялни към момчетата, те направиха всичко по силите си. Знаете ли колко тренировки имаше Ерик Ламела преди мача? Нула. Беше контузен, работи с физиотерапевта и веднага след това записа 20 минути в мач от Шампионската лига. Има две гледни точки. От една страна разполагаме с отличен колектив и чудесни футболисти, но от друга виждате в какво състояние сме в момента. Приличаме на пистолет без патрони”, коментира в свой стил Моуриньо.

"Имахме и късмет в някои ситуации, Лорис направи две блестящи спасявания. Резултатът не ме безпокои толкова, защото сме способни да победим в реванша. Повече ме тревожи, че нямаме други играчи за следващите мачове”, добави още португалецът.

"Лукас Моура беше напълно изтощен, Бергвайн - също, Ло Селсо - също. Имаме сериозни проблеми. Ако ни предстоеше един мач, щях да кажа, че всичко е наред, но ние се борим и в ШЛ, и в Премиър лийг, и в ФА Къп”, каза Моуриньо.