Българският национал Михаил Александров взе кратко участие в мача на своя Легия Варшава срещу Дъндолк в плейофа за Шампионската лига. Поляците надделяха с 2:0 в Ирландия, а родният футболист влезе като тактическа смяна в 89-та минута, когато резултатът беше още само 1:0. 

Иначе след ялова първа част развръзката дойде след нея. Гостите поведоха от дузпа в 56-та минута чрез Неманя Николич. В последните минути на редовното време се появи и Александров на мястото на Стивън Лангил, а в 94-та дойде и последният гол в мача, дело на Александър Прийович и така тимът от Варшава изглежда почти 100% сигурен за групите в най-комерсиалния турнир. 

Първата част на тази битка беше изключително скучна. В нея нямаше точни удари към двете врати, а само здрава битка по всички точки на терена. Двата тима отложиха развръзката за след почивката, когато стана далеч по-интересно. И още в 56-та минута падна първият важен гол. 

Тогава глупава игра с ръка на Андрю Бойл от Дъндолк в наказателното поле позволи на Легия да стигне до дузпа. От 11-те метра Неманя Николич беше безпогрешен и даде важния аванс на тима си. 

Последваха още няколко шанса пред вратата на ирландците, но самият Николич не беше точен, а и вратарят на Дъндолк беше на мястото си и спаси страхотните шансове пред вратата си. Но той нямаше какво да направи в 94-та минута, когато капитулира за втори път и на практика всичко в този двубой приключи още преди реванша. 

Тогава Томаш Йодловиец пусна страхотен пас към Александър Прийович и той си освободи позиция, за да намери целта и да направи резултата 2:0. Така реваншът във Варшава следващия вторник е просто протоколен, а Мишо Александров ще играе в групите на Шампионската лига.