Голямата звезда на Барселона Лео Меси изнесе емоционална реч пред празнуващите фенове по улиците на града. Играчите на "блаугранас" показаха трофея от Шампионската лига пред стотици хиляди свои привърженици. 

Преди това те сториха същото и с титлата на Испания, както и с Купата на Краля. Затова общо взето по улиците на Барселона е неспирен празник в последните няколко седмици. И аржентинецът има огромен принос за това. 

"След изключително тежката за нас 2014 г. да се завърнем по този начин по пътя към трофеите е просто невероятно. Сега трябва да се радваме и да празнуваме много, защото го заслужаваме. Изстрадахме успехите си."

"Не се и съмнявайте, че ще продължим да преследваме успехите. Това е нашата цел. Е, искахте требъл в началото на сезона... Ами, ето ви го", сподели щастливият Меси, вдигайки трофея от Шампионската лига пред множеството. 

В началото на годината всичко изглеждаше загубено за каталунците, но точно тогава аржентинецът си върна познатата форма и поведе отбора си напред към отличията, с което сложи точка и на спекулациите дали ще остане на "Камп Ноу".