Аржентинският универсален футболист на Барселона Хавиер Масчерано беше поредният, който засипа с похвали звездата на тима Лео Меси. Нападателят вкара два и асистира за третия гол при победата с 3:0 над Байерн в първия полуфинал в Шампионската лига. 

Масчерано е съотборник с Меси не само при каталунците, а и в националния отбор на Аржентина и сподели, че е истинска радост да имаш играч като него в състава си. 

"Лео е играч, когото не можеш да опишеш. Просто няма как, затова най-добре е да го гледаш. Истинска радост е да сме съотборници."

"Ние сме много щастливи в момента от резултата, но нямаме намерение да се отпускаме. Трябва да изиграем и мача другата седмица, за да мислим за финала. Просто познавам Пеп Гуардиола и знам, че на всеки стадион, на всеки терен, той иска победата. Така беше днес, така ще е и в реванша."

"Днес той се опита да ни притисне, но ние имаме множество качествени играчи, които издебнаха тима му на контраатака. Понякога това е достатъчно, за да се направи разликата в равностоен мач", сподели Масчерано след мача.