Легендарният португалец Луиш Фиго пожела успех на българския национален отбор по футбол в следващите евроквалификации за първенството във Франция след 2 години. Фиго се видя с група българи, които бяха в Лисабон за финала на Шампионската лига. Луиш беше посланик на "Уникредит" за финала и малко по-късно изнесе на терена скъпоценния трофей, които реалци спечелиха. Фиго е сред уникалните футболисти играли и за "Реал" Мадрид и за кръвните им врагове от "Барселона".

Българите имаха сериозно присъствие на стадион "Луш" благодарение на "Уникредит", които и тази година спонсориха финала. Отблизо с Фиго се видяха един от шефовете на "Технополис" Тодор Белчев, шефът на "Практис" Любен Милчев, управляващия съдружник на "Макдоналдс България" Иван Лисиков и сина му Йордан.

Дори телевизионният продуцент Маги Халваджиян отчаяно стискаше палци за любимия му "Реал" в компанията на съдружника си в "Глобал филм" Асен Чанков и Ани Халваджиян, ПР на фирмата, снимаща "Като две капки вода" и "Голбемите надежди" по Нова телевизия.