Старши треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан призна, че неговите възпитаници са изправени пред почти невъзможна мисия да се опитат да обърнат резултата в четвъртфиналния мач-реванш от Шампионската лига срещу Барселона на "Ноу камп" във вторник.

Френският шампион загуби като домакин с 3:1 миналата седмица.

Златан Ибрахимович и Марко Верати се завръщат в тима след наказание, но Тиаго Силва и Тиаго Мота са с травми, а Давид Луис е под въпрос.

"Ние трябва да мислим, че можем да отбележим гол и съм сигурен, че ще го направим, но имаме малък шанс да преодолеем Барселона", каза Блан на пресконференция в Барселона.

"Не можем да избегнем допускането на голове. Всички отбори, които играят тук в турнира допускат поне един гол. Барселона имат атакуващи играчи с невероятен талант", добави Блан. 

"Тези, които не са тук, не са готови за игра. Бих искал да бъдат в отбора, но това не е възможно и няма смисъл да съжалявам. Трябва да покажем, че искаме да спечелим, да покажем, че сме в състояние да го правим и да дадем повече от себе си, отколкото в първия мач", заяви още треньорът на френския шампион./БТА