Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс изрази становище, че единственият отбор, който може да спечели две поредни Шампионски лиги е именно съставът на Кралския клуб. Касияс изрази надежда той и колегите му да вдигнат за втора поредна година най-престижното европейско клубно отличие и направи кратък коментар за способностите на съотборика си Кристиано Роналдо.

„Единственият отбор, който може да спечели две поредни Шампионска лиги, е Реал Мадрид. Знаем, че ще бъде доста сложно, но ще се борим да го направим. Ние сме амбициозни. При нас има смесица от младост и опит“, започна Касияс. „През изминалата кампания играехме срещу отбори, които ни причиниха редица неудобства, но в крайна сметка показахме добър футбол и стигнахме до финала. Смятам, че разполагаме със състав, който може да повтори успеха ни от изминалата кампания“, допълни Касияс.

Колкото до колегата му Кристиано Роналдо, стражът обясни: „Когато Роналдо се присъедини към нас, разбра доста бързо, че тук обстановката е доста по-различна от тази в Англия. Тук хората искат да се включиш дейно. Той се наслаждава на великолепни сезони, в които израства като играч. Ние се постарахме да му помогнем, с каквото можем и той на нас също“.