Дани Карвахал се намеси, за да обясни причината, поради която Иско отказа да сложи капитанската лента на Реал Мадрид след смяната на Марсело в мача от Шампионска лига, сензационно загубен с 0:3 от ЦСКА Москва.

Именно това бе една от големите теми след двубоя като местните журналисти веднага заподозряха някакъв скандал. Оказва се обаче че причината е далеч по-прозаична като става дума за уговорка между Иско и Карвахал.

Марсело се опита да даде лентата на халфа, който бе играчът  с най-много време в отбора, останал на терена. "Той ми каза да я дам на Карвахал. Не знам причината затова", каза след мача Марсело, с което допълнително раздуха случая.

"Много съм горд и признателен да нося капитанската лента в официален мач. Искам да благодаря на Иско, защото той имаше правото да я сложа, тъй като подписа с клуба няколко дни преди мен", каза Карвахал. "Той я носи срещу Мелила (за Купата на Краля) и ми каза, че следващият път, ако е възможно, ще ми даде да я нося аз. Благодарен съм му, защото беше хубав жест."

Относно думите на Марсело, Карвахал допълни: "Той не знаеше. Това беше всичко."

Иско отказа да вземе капитанската лента на Реал