Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че ще даде игрови минути на звездния си нападател Пауло Дибала при домакинството срещу Динамо Загреб утре в Шампионската лига.

Италианският тактик заяви, че Дибала ще играе през второто полувреме на заключителния мач на торинци в груповата фаза на турнира. Причината за това аржентинецът да не стартира е контузията, която той лекуваше доскоро.

„Дибала определено ще играе през второто полувреме. Опитвам се да го върна постепенно в отбора след травмата. Марио Манджукич и Гонсало Игуаин ще стартират“, коментира Алегри, а това не са никак добри новини за наставника на хърватите Ивайло Петев.

„Всички се чувстват добре“, продължи Алегри. „ Ако реша да играем с четирима бранители, Стефано Стураро ще се върне в отбрана като краен защитник, иначе ще действаме с трима. Не ми се струва вероятно Джорджо Киелини да играе. Той отсъства вече дълго време, така че трябва да го оставим да се възстанови със своя ритъм.“

„Алекс Сандро и Сами Кедира ще получат почивка, а Патрис Евра и Марио Лемина ще бъдат титуляри. Марко Пяца все още се възстановява, едва ли ще го видим до края на 2016 година“, добави Алегри.