Наставникът на Макаби Тел Авив Славиша Йоканович каза пред британския вестник "Ивнинг Стандарт", че тимът му идва в Лондон с идеята да задълбочи кризата в Челси. Йоканович, който е бивш играч на лондонския клуб, заяви, че шампионът на Израел е готов за срещата на "Стамфорд Бридж" и не изпитва сантименти към бившия си клуб.

"В момента съм концентриран изцяло върху работата си в Макаби и като част от нея желанието ми е да нанеса допълнителни трудности на Челси. Знам, че Челси е в лош период и искам да се възползваме от това", каза сръбският специалист, който през 2013 година бе треньор на Левски.

Челси стартира по ужасяващ начин сезона в Англия, след като успя да вземе само 4 точки от първите си 5 мача, има най-слабата защита от всички 20 тима в първенството и се намира на 17-то място в класирането. В същото време Макаби се намира на второ място в шампионата на Израел със 7 точки от 3 мача, а в квалификациите за Шампионската лига тимът се справи последователно с малтийския Хибърниънс, чешкия Виктория Пилзен и швейцарския Базел./БТА