Реваншът между Манчестър Сити и Тотнъм безспорно ще остане в историята като един от най-интересните двубои в елиминациите на Шампионска лига. Цялото голово шоу обаче бе нищо като драма в сравнение със случилото се в добавеното време на мача. Тогава Сити вкара пети гол, който щеше да класира тима напред. Пеп Гуардиола и всички от клуба вече триумфираха, когато Джунейт Чакър след разглеждане на ситуацията на видео, отмени попадението заради засада. Така Тотнъм все пак продължи към полуфиналите. Но докато съотборниците му се радваха на големия успех, един от титулярите на "шпорите" тъгуваше сам в съблекалнята заради...отпадането. Точно така, оказва се, че Муса Сисоко изобщо не е разбрал, че голът на Сити е отменен и всъщност той и колегите му са победителите в сблъсъка.

Причината е, че Сисоко е напуснал терена моментално след отбелязания гол от Серхио Агуеро в добавеното време. "Бях толкова ядосан, че от пейката отидох директно в съблекалнята", разказва Сисоко, който бе принудително заменен в 41-ата минута.

И докато е в съблекалнята, пропуска щастливия край. "Бях сам в съблекалнята. Мислех, че сме отпаднали."

Тогава обаче идва служител на клуба и му изяснява ситуацията. "Той ми каза: 'Невероятно - продължаваме!"

И след като вече научава какво е станало, Сисоко се връща на терена, за да празнува със съотборниците си. "Това беше невероятно емоционален шок за мен."