Младият полузащитник на Стяуа Габриел Янку е бил засечен на два пъти миналата седмица в ранни зори в заведение в Стария град на Букурещ, издават изданията на север от Дунава. Футболистът явно не си дава много зор да спазва режима преди изключително важния реванш от плейофния кръг на Шампионската лига срещу нашия Лудогорец в сряда.

Втория от двата пъти той е забелязан в кръчмата по-малко от 24 часа преди мача с Чехлаул, загубен от Стяуа като домакин с 0:1 в събота.

„Не беше единственият играч на Стяуа в ресторанта, но останалите си тръгнаха в 22.00 часа, а Янку остана до 3.00 сутринта“, съобщава източник на Gazeta Sporturilor, цитиран от Sport.ro.

Футболистът бил доста почерпен, след като изпил няколко бутилки вино и бил отведен в дома му от негови приятели, разказва източникът случката от нощен Букурещ.

За Янку това не е първото прегрешение от сорта. Той вече беше глобен от боса на Стяуа Джиджи Бекали с крупната сума от 100 000 долара след бягство от лагера на младежкия национален отбор на Румъния.

Янку беше близо до трансфер в ОАЕ това лято, но той се провали заради сумата, която бе поискана от Стяуа.