Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович вярва, че може да сбъдне голямата си мечта, а именно спечелване на Шампионската лига, с настоящия си клуб и то през този сезон. ПСЖ се намират в Група С на комерсиалната надпревара, а в сряда приема Бенфика.

„Имам цял куп мечти“, започна откровено Ибра. „А една от тях е да спечеля Шампионската лига. Мисля, че може да сбъдна това си желание с ПСЖ. Това не е лесно състезание, но вярвам, че имам сили да се преборим, за това сме тук. Миналата година много отбори питаха кои сме, е, сега ни познават и уважават“.

Треньорските рокади не подминаха френския шампион през лятото. Карло Анчелоти напусна клуба и пое юздите на Реал Мадрид, а неговото място на „Парк де Пренс“ бе заето от Лоран Блан: „Лоран Блан ни позволява да се изразяваме по най-добрия начин. Всъщност това е разликата в сравнение с миналата година. Блан ни гласува голямо доверие, а това не остава неотплатено. Умее да владее съблекалнята и всички характери в нея по уникален начин“.

„Бележа по-малко, отколкото през изминалата кампания. Това е хубаво. Важно е отборът да има няколко изявени голмайстори, а не само един“, завърши шведът.