В първия си мач от група Е на Шампионската лига Манчестър Юнайтед направи куп пропуски и не успя да вкара гол при домакинството си на Виляреал и двата отбора завършиха 0:0.

Димитър Бербатов не взе участие в тази среща заради контузия, която получи в мача с Ливърпул от Премиършип и бе запазен за предстоящото дерби на „червените дяволи” с Челси.

Домакините диктуваха събитията на терена през целия мач, като още в 9-та минута Рио Фърдинанд и Нани имаха възможност да отбележат, но вратарят на Виляреал Диего Лопес ги отчая с невероятните си намеси.

До края на първото полувреме пропуски за Юнайтед направиха Тевес, Рууни и Харгрийвс.

Гостите имаха невероятна възможност да накажат своя противник и в 61-та минута Гийермо Франко уцели страничната греда на вратата на Едвин ван дер Саар.

В 62-та минута в игра за Манчестър се появи португалската звезда Кристиано Роналдо, който влезе на мястото на Парк. Футболистът на Юнайтед създаде опасност четири минути по-късно, но Лопес се намеси чудесно.

Седем минути преди края на редовното време Кристиано Роналдо подаде на Джони Еванс, който стреля с глава, но той уцели гредата на вратата на Виляреал.

До края на срещата отборът от Испания успя да удържи равенството 0:0.

В другия мач от срещата Селтик изпусна да победи Аалборг и двата отбора също завършиха 0:0.

Шампионът на Шотландия имаше изцяло превъзходство над своя съперник, но малшансът им пред противниковата врата не им позволи да стигнат до победата.

Домакините изпуснаха дузпа в 30-та минута чрез Бари Робсън, а гостите от Дания завършиха мача с човек по-малко, след като Майкъл Бюшамп бе изгонен с директен червен картон.