Треньорът на БАТЕ призна преди реванша срещу Левски от третия предварителен кръг в Шампионската лига, че отборът му е бил надигран в София, въпреки победата си с 1:0 и по тази причина футболистите му не трябва да се самозабравят.

„Никой в нашия състав не витае в облаците. Няма еуфория, а и не трябва да има, след като в първия мач изкарахме в защита почти всичките 90 минути”, скромно каза Гончаренко.

„Играчите разбират, че мечтата може да се осъществи само при едно условие - с максимална концентрация и себераздаване на всеки един от футболистите. Поради тази причина се готвим изключително сериозна за мача.”

„Вярваме, че можем да постигнем поставената задача. Затова никой не говори за резултата от първата среща. Надяваме се нашите запалянковци да създадат страхотна атмосфера и да ни поддържат горещо през целия мач.”

„Заради топлото време и задуха не успяхме да организираме добре нашите контраатаки, въпреки че имахме предостатъчно възможности в първия двубой”, заяви още наставникът на БАТЕ Борисов преди двубоя с Левски в сряда от 19:00 часа.