Наставникът на ФК Баку Гьоко Хаджиевски заяви на „Летище София”, че съжалява за контузията на Владимир Гаджев, но от друга страна тя е предимство за отбора му.

„Жал ми е за контузията на Гаджев. Той е сред най-добрите в Левски, така че това е един вид предимство за нас”, отбеляза македонският специалист.

„Първо искам да кажа, че ми е много хубаво да дойда след толкова време в София. Тук ще се видя с много приятели. Не очаквам да има фенове от ЦСКА на стадиона, защото те не ходят на стадиона на Левски. Уважаваме максимално Левски и знаем, колко силно играят пред своята публика”, спомена Гьоко Хаджиевски.

„Нямам дилеми за състава. Съвсем нормално е да не го обява преди мача. Първия мач играхме с друга схема, заради контузии и наказания. Левски може да ни изненада, а и очаквам да го направи. Гледахме мача срещу Литекс, който не беше кой знае какво. Там обаче играха 6-7 нови футболисти, което е интересно. Явно Достанич вече има по-голяма представа за футболистите, с които разполага”, отсече още Хаджиевски.

„Гледах дузпата от Баку на повторение. Имаше удар в главата с крак, а футболистът ни излизаше сам срещу вратаря. Надявам се сега съдийството да е по-добро”, каза треньорът.

„Имаме доста добра информация за Левски, така че не вярвам да има нещо по-различно”, завърши македонският треньор на ФК Баку, който работи преди време в ЦСКА София.