Старши треньорът на ФК Баку Гьоко Хаджиевски добре познава българския футбол, и това ще му бъде от полза, когато неговият тим се срещне с Левски в Шампионската лига. ФК Баку победи Екранас с 4:2 и отстрани литовците във втория предварителен кръг.

„Много съм щастлив, че продължаваме в третия квалификационен кръг,” заяви Хаджиевски. „Според мен цялата страна трябва да се радва. Нашата усърдна работа дава вече своите плодове. Контролите в Словения не бяха случайни.”

„Досега не бях виждал толкова много фенове на домакинските ни срещи. И ние, и те получиха удоволствие от победата. Пълният стадион е само в наша полза. Надявам се да бъде така и следващата седмица,” обясни наставникът.

„Не искам да критикувам отбора, но трябваше да допускат два гола. Срещу Левски не можем да си позволим такова нещо. Радвам се, че играхме 90 минути в атака. Можехме принципно да се приберем, след като поведохме с два гола, но продължихме да атакуваме до края,” добави специалистът.

„Добре познавам българския футбол. Няма да ни е леко срещу Левски, но с такива фенове, ще представим достойно Азербайджан,” завърши Гьоко Хаджиевски.