Финалът на Европейската обиколка на Купата на UEFA Champions Leaguе е днес в Стара Загора. Сред официалните лица, които посрещнаха най-ценния европейски футболен трофей, бяха кмета на града Живко Тодоров, заместник-кмета Йордан Николов, старши треньорът на ПФК Берое Петър Хубчев, Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк и Диана Чилова, регионален директор Банкиране на дребно за Стара Загора.

Стотици граждани и гости на Стара Загора се събраха на площада пред Общината, за да се снимат с Купата на UEFA Champions Leaguе, която е качена специален двуетажен автобус.

„УниКредит Булбанк има невероятния шанс да може да зарадва българските фенове на футбола, давайки им възможността напълно безплатно да видят и да се снимат до най-ценния трофей във футболния свят. С инициативи като Обиколката на Купата на UEFA Chmapions League се стремим да сме близо до местните общности, каза при посрещането на Купата в Стара Загора Цветанка Минчева“, директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк.

Финалът на Европейската обиколка на Купата на UEFA Champions League е в Стара Загора

Стара Загора е четвъртата спирка в България от Обиколката на Купата, организирана от УниКредит. Преди това Европейската обиколка на Купата премина през София, Велико Търново и Пловдив. В страната Купата на UEFA Champions League пътува на специален двуетажен автобус. Досега този автобус е изминал около 5000 км. в Европа, за да достигне до феновете в пет държави – Германия, Унгария, Румъния, Босна и Херцеговина и България.

УниКредит Булбанк посрещна Купата на UEFA Champions League в София на 18 октомври на едно от най-емблематичните места в столицата – градинката пред Народния театър „Иван Вазов“, където Купата беше изложена в специално изградена шатра. Представители на УниКредит Булбанк и UEFA Champions League, както и Фабио Капело, официален посланик на УниКредит за UEFA Champions League и Робер Пирес, официален посланик за България дадоха старт на тридневното събитие.

Обиколката на Купата на UEFA Champions League се превърна в голям успех за УниКредит, изграждайки връзки с фенове през годините. До момента, Обиколката е преминала през общо 13 различни европейски държави, изминавайки 10,500 км, за да достигне до над 480,000 фенове и да им даде изключителната възможност да направят над 116,000 снимки с емблематичния трофей.