Ференцварош разгроми с 4:1 като гост Слован (Братислава) и се класира за третия предварителен кръг на Шампионската лига. Преди седмица унгарците изненадващо отстъпиха с 1:2 в Будапеща, но в реванша демонстрираха, че са по-класният тим. Следващият съперник на Фради е Карабах.

Франк Боли осигури аванс на Ференцварош в 20-ата минута, а малко по-късно Тигран Барсегян можеше да изравни, но ударът му срещна напречната греда. В 31-ата минута изстрел на Сами Ммае се отклони от тялото на Кристофер Закариасен и гостите от Унгария вече имаха предимство в общия резултат.

Интригата се върна в с пълна сила в 70-ата минута, когато Вернон Де Марко засече центриране от ъглов удар и с глава намали на 1:2. Четвърт час преди края Юрай Куцка пропусна да вкара втори гол за Слован.

Развръзката настъпи в самия край на двубоя. В 89-ата минута Адама Траоре беше изведен в наказателното поле на домакините и с мощен шут под гредата направи безпомощен Адриан Хован, а в добавеното време Айса Лайдуни оформи убедителната победа на Ференцварош.