Вицепрезидентът на турския гранд Фенербахче Шекип Мостуроглу коментира предстоящия мач с московския ЦСКА в рамките на последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

„Всеки мач за нас се оказва изключително важен и може да се дори да е фатален. Ако е речено, след мача с ЦСКА се ще се окажем в следващия етап на надпреварата. Вярвам, че ще победим с лекота ЦСКА”, каза шефът на Фенербахче.

„В този мач ще разчитаме на тези фенове, които дойдоха на стадиона и ни подкрепяха в мача срещу Галатасарай. Те мотивираха нашите играчи и не хвърляха предмети по терена, освен това не са обиждали футболистите и феновете на съперниковия тим”, добави още Шекип Мостуроглу.

Вицепрезидентът на турския отбор потвърди, че билетите за този двубой вече са изчерпани, а привържениците, които са закъснели трудно ще се сдобият с пропуски.

Във временното класиране в Група G Фенербахче се намира на второ място във временното класиране със 7 точки. Лидер е Интер с 12, третото място се заема от ПСВ, а последното е за ЦСКА, който има само една точка в актива си.