Футболистът на Челси Франсеск Фабрегас направи прогноза, че Барселона ще спечели всички трофеи до края на сезона. Юношата на каталунците е категоричен, че „блаугранас“ ще триумфира в Шампионска лига.

„Барселона ще спечели всички трофеи до края на сезона. Не мисля, че Байерн има някакви шансове на реванша“, сподели Фабрегас в интервю за радио „Копе“.

Той също така смята, че Реал Мадрид ще отстрани Ювентус на „Сантиаго Бернабеу“.

„На финала на Шампионската лига ще играят Барселона и Реал Мадрид. Сигурен съм, че Реал ще успее да елиминира Ювентус. Ще вкарат няколко гола“, добави халфът.

„Барселона определено е най-силният отбор в света в момента. Барселона ще спечели евентуален финал срещу Реал Мадрид“, категоричен е испанският национал.

„Барселона продължава да доминира във всички фази на играта. Не притежава по толкова категоричен начин топката, както в епохата на Хосеп Гуардиола, но сега играчите на Луис Енрике са много по-клинични в нападение. Това прави отбора на Барселона най-опасният в момента“, продължи футболистът на Челси.

„Това, което прави Меси на терена е извънземно. За всеки един почитател на футбола е привилегия да може да наблюдава Лео. Той е изумителен и със сигурност ще продължава да вдъхновява много деца. За мен той е една жива легенда на Барселона. Не знам с какво е свързано неговото бъдеще, след като прекрати кариерата си. Дали ще продължи работа в Барселона? Дали ще завърши футболната си кариера в Барселона? Едно обаче е ясно - Барселона е Лео, а Лео е Барселона. В това няма никакво съмнение“, каза още Франсеск Фабрегас.