Треньорът на Виляреал Унай Емери говори преди реванша на отбора си срещу Ювентус в Торино утре.

"Имаме голямо желание преди този мач, защото отборът ни е много постоянен в турнира. В първия мач показахме, че сме способни да бъдем конкурентни и можеше да направим пълен обрат, въпреки че допуснахме рано гол. В реванша няма да се променят нещата, Ювентус е фаворит, защото има амбиции да спечели титлата. Ние обаче също искаме да се класираме. Имаме увереност, че ще се справим. Някои от нашите играчи ще се завърнат, но не знаем още дали ще е от самото начало или по-късно в мача", каза баският специалист.

"Опитваме се да сме силни 90 минути и да сме готови, ако има продължения. Трябва да се адаптираме към това, което ще ни предложи съперникът. Ювентус почти никога не губи. Възползват се от грешките на съперника и имат играчи, които могат да решават мачовете", смята Емери.

"Мората и Влахович са вертикални нападатели, които вкарват много. Знаем, че едно от нашите оръжия трябва да бъде защитата. Трябва да се отбраняваме перфектно, защото Ювентус ще е много агресивен. Те си дадоха сметка в първия мач, че няма да им бъде толкова лесно. Ювентус е един от най-добрите отбори в Европа. Въпреки това трябва да бъдем оптимисти в нашите способности", вярва треньорът.

"Спомням си, че в Торино спечелих Лига Европа със Севиля, а след това със Севиля играхме там и в Шампионската лига, като загубихме с 0:2 и нямахме много възможности. Освен това знам, че Ювентус е най-титуляваният италиански клуб и сред десетте или петте най-силни отбора в света", завърши Унай Емери.