Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери не остана доволен от съдийството при загубата с 1:3 от Реал Мадрид в първия осминафинал на Шампионската лига. Испанският специалист сподели, че според него резултатът не отразява онова, което реално се е случило на терена и добави, че френският шампион има сили да направи обрат.

„Усещанията са противоречиви. Когато бяхме по-добрият отбор, преди почивката, те изравниха след гол от дузпа, която остави съмнения. Съдията не помогна. След това, когато пак контролирахме мача, стана 2:1 в полза на Реал, след възможен фаул. Накрая дойде и третият гол“, започна Емери.

Зидан: Победата бе много заслужена

„Направихме голям мач, но резултатът не го показва. Освен това ми казаха, че е имало ръка на Рамос. Затова е нужно да има видеоарбитраж. Аз не съм видял, но ако е било така, то работата да съдията е да свири“, добави специалистът.

„Можем да направим обрат, стига решенията на рефера в Париж да не клонят на страната на съперника“.

„Реал е фаворит. Той спечели три от последните четири издания на турнира, но ние можем да го елиминираме“, добави испанският наставник.

„Резултатът е 3:1, но той не отразява онова, което реално се случи на терена. Съдията взе решенията, които явно се видя, че ни ощетиха. Но аз вярвам в отбора си. Резултатът не е в наша полза, но сме способни да направим обрат. Аз съм доволен от моите момчета“, коментира Унай Емери, цитиран от Marca.