Италианската футболна легенда Джанфранко Дзола заяви, че Наполи е способен да затрудни Ливърпул и вижда в този мач идеалната възможност тимът да преобърне сезона  си. Срещата между Ливърпул и италианците е в сряда от 22.00 часа българско време. Ето какви са очакванията на нападателя от близкото минало за двубоя утре вечер. 

"Наполи в момента не преживява добри дни и минава през много труден период, но вечери като тази, когато се изправиш срещу Ливърпул, такива мачове могат да преобърнат целия сезон. За тима ще бъде трудно без Инсиние, но в Неапол показаха как се побеждава Ливърпул."

"Вярно е, че "червените" са много силни в атака, но пък в защита не са толкова убедителни. "Анфийлд" е невероятен стадион с уникална атмосфера. Това не може да се опише с думи, трябва да се изживее. Всичко на този стадион и около него е невероятно."

"Много е важно Наполи да останат спокойни и да вярват, че могат да победятт Ливърпул. Трудните моменти те съпътстват в спорта и в живота, но най-важното е да продължаваш напред и да не се предаваш. Утрешният мач е идеалната възможност за Наполи и сърцето ми казва, че те ще победят с 2:1", завърши изказването си италианецът.

Автор: Делян Калинков