Валери Домовчийски е с мускулна контузия, която отшумява по-бавно от очакваното. Това поставя под огромна въпросителна участието му в реванша срещу Тампере идния вторник.

Мъри Стоилов пътвърди за Гонг, че до неделя Валери няма да тренира, а часове преди мача ще се решава възможно ли е да поведе атаката на сините.

Те се нуждаят от минимум два чисти гола, за да продължат напред, а при тази ситуация отборът остава само с Джейоба като централен нападател. В последния месец третият човек на този пост – Емил Ангелов също лекува травма, но е и гласен за продажба навън.

Стоилов добави, че Даниел Боримиров се възстановява трудно от контузия и срещу Тампере ще може да се включи в най-оптимистичния случай в последните 20 минути.

Списъкът с лошите новини завършва с факта, че и Игор Томашич продължава да изпитва силни болки от контузията в първия мач. Хърватинът с български паспорт най-вероятно ще пробва да играе на инжекции. Ако не може, заместник ще му бъде някой измежду Борко Стойчев или Георги Сърмов. Мароканецът Рабех пристига по-късно днес, но може да бъде картотекиран чак за следващия кръг… ако Левски стигне до него.