Старши треньорът на Аякс Амстердам Франк де Бур отбеляза преди утрешния домакински мач от четвъртия кръг на груповата фаза на  Шампионската лига по футбол с Барселона, че неговите  играчи не се плашат от звездната тройка в нападение на  каталонците - Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес. Но треньорът на Аякс смята, че неговите играчи трябва да отделят особено  внимание на Меси.

"С уважение трябва да се отнасяме към всеки съперник, който и да е той, каза Франк де Бур. Но не трябва да се плашим от  никого. В миналогодишните мачове с Барселона ние доказахме, че  можем да играем като равни с грандовете. Много искам да видя  уверена игра от моя отбор. Мисля, че ще се получи емоционална  вечер за Луис Суарес, който ще се върне на "Амстердам Арена".  

Това ще бъде и неговият първи мач в сегашната Шампионска лига.  Ние трябва да играем отборно и да следим Лионел Меси. Но едва ли някой се плаши да играе против Меси, Суарес или Неймар. Мисля,  че ние се защищавахме добре, когато гостувахме на Барселона.  Добре пазехме съперниците, но не трябва да забравяме - там са  събрани майстори, на които им трябва един момент, за да решат  мача"./БТА