Пред около 25 000 зрители на стадион „Лужники” отборът на ЦСКА Москва победи Волфсбург с 2:1 и запази шансовете си за класиране на осминафиналите на Шампионската лига по футбол. След този мач московските „армейци” делят второто място във временното класиране с Волфсбург с по 7 точки преди мачовете от последния кръг. Но Волфсбург има предимство пред ЦСКА Москва, защото победи московския отбор с 3:1 в срещата на германска земя.

Волфсбург поведе в резултата още в 19-та минута с гол на своя нападател и национал на Босна и Херцеговина Един Дзеко. Босненецът Дзеко се възползва от отлично подаване на своя нигерийски колега в нападение Обафеми Мартинс и с точен удар от около пет-шест метра изпрати топката в мрежата на Игор Акинфеев.

Домакините стигнаха до обрат през второто полувреме с голове на чешкия полузащитник Томаш Нецид и на сръбския нападател Милош Красич. В 58-та минута Томаш Нецид засече с глава центриране на Евгений Алдонин и от непосредствена близост изпрати топката в мрежата на Диего Беналио. Победният гол бе дело на сръбския национал Милош Красич, който с далечен удар донесе победата на ЦСКА.