„Надявам се, че след утрешния мач ще бъдем в още по-добро настроение“, каза старши треньорът на Динамо Загреб Анте Чачич преди реванша от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец Разград.

Ответният двубой в Хърватия е в сряда от 21:45 часа, а първата среща в Разград завърши при равенство 1:1, което остава напълно отворен изхода от сблъсъка.

„Мачът е изключително важен, мач на елиминация. Но имаме благоприятен резултат от първата среща и вярвам, че и в утрешния мач ще играем добре и ще се класираме за третия предварителен кръг.“

„Пожелавам си подкрепа от трибуните, защото ще ни трябва, а и този отбор заслужава подкрепата“, заяви Чачич и говори и за първия мач миналата седмица в Разград:

„Лудогорец получи гол, той не може да пази резултат и ще търси да отбележи гол на Максимир, но ние сме домакини и искаме да останем в Европа.“

„Стана ясно, че българите са добри, но ние постигнахме добър резултат в първия мач и си направихме изводите. Обърнахме внимание на грешките, които развалиха впечатлението. Ако елиминираме българите, всички ще бъдем доволни“, добави наставникът на Динамо Загреб.