Футболният директор на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо похвали звездата на тима Кристиано Роналдо, в който видя единствената причина клубът да не отпадне от Шалке в Шампионската лига снощи.

„Кралете“ допуснаха конфузна загуба с 3:4 у дома в осминафиналния реванш и само още един гол не стигна на германците, за да пробърнат нещта след загубата 0:2 в първия двубой. След мача публиката на „Сантиаго Бернабеу“ жестоко освирка своите любимци, а Кристиано прие нещата доста тежко и обяви, че повече няма да говори пред медиите до края на сезона.

„Със сигурност страдахме доста, изходът на мача беше далеч по-оспорван, отколкото ни се искаше“, каза Бутрагеньо. „Играхме слабо, Шалке беше по-добрият тим и това ни струва скъпо.“

„Ако не бяха головете на Роналдо през първото полувреме, щяхме да отпаднем. Той ни спаси. Не е нормално Реал да допусне четири гола в мач от Шампионската лига, но трябва да превъзмогнем тези проблеми. Тимът разполага с треньор, който притежава огромен опит, затова вярваме, че ще намерим решение“, допълни босът.