Босът на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи се оказа любезен спрямо журналистите и на два пъти се спря пред тях в микс-зоната след победата на парижани над Лудогорец с 3:1 в ШЛ. Ето какво сподели катарският богаташ:

„Най-важно е, че вкарахме три гола и спечелихме мача. Видяхме добрата реакция на играчите и треньора след загубата ни с 0:2 от Тулуза в първенството. Поели сме по добър път. В София не е лесно да се играе. Лудогорец разполага с добри футболисти. Повтарям – най-важното е, че спечелихме трите точки. Можем още да подобрим представянето си. Сега в събота ни предстои друг важен мач – срещу Бордо в първенството“.

Кавани: Аз съм толкова значим за ПСЖ, колкото и останалите 

„Приемаме всички критики, особено след загубата от Тулуза. Но е ясно, че не можем да спечелим всички мачове. Работим, за да изчистим грешките си. Видяхте добрата реакция на всички тази вечер. В следващия двубой от Шампионската лига - срещу Базел, отново ще гоним победата. Но дотогава има време, сега сме концентрирани върху следващия ни мач, който е от първенството. Най-важното е да имаме доверие в собствените си сили“, сподели Ал-Хелаифи, който е бивш тенисист.