Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Фреди Бобич заяви, че целта пред немския отбор продължава да е участие в Шампионската лига през следващия сезон.

“Орлите“ приключиха участието си в Лига Европа през този сезон след отпадането от Челси на полуфиналната фаза. Въпреки загубата след изпълнение на дузпи Бобич похвали усилията на отбора.

“Играчите дадоха всичко от себе си. Напълно щяхме да заслужим участието във финала, но Богът на футбола не бе на нашата страна. При изпълнението на дузпи имаше твърде малко англичани в отбора на Челси, което беше проблема“, заяви шеговито той.

Бившият изпълнителен директор на Черноморец Бургас обсъди и темата за шансовете на клуба за класиране в групите на най-престижния европейски клубен турнир през следващия сезон.

“Всички желаем да сме в Шампионската лига през следващия сезон. Това е нашата мечта. Трябва да продължим да окуражаваме момчетата, за да продължават по същия начин. Треньорът ще се погрижи за това, той знае чудесно как да въздейства по най-правилния начин на състезателите“, завърши Фреди Бобич.

Спортният директор на Айнтрахт говори за бъдещето на Лука Йович

Шеф на Айнтрахт бесен на Байерн заради Ковач: Непрофесионално и неуважително!