Бившият старши треньор на Пари Сен Жермен Луис Фернандес се изказа много критично относно представянето на френския шампион в осминафиналния мач реванш от Шампионската лига срещу Барселона (1:6) на „Камп Ноу“.

Фернандес смята, че ако Лионел Меси е имал ден, Барселона е щял да вкара 12 гола във вратата на Кевин Трап.

„В тази вечер най-добрият футболист в света не изигра най-добрия си мач. Барселона вкара шест гола, но ако Меси се бе представил на ниво, ПСЖ щеше да получи 12 гола във вратата си“, коментира Фернандес.

„ПСЖ се представи изключително посредствено. Трябва да оставим на страна съдийските решения. ПСЖ имаше аванс от четири гола, а още на полувремето допусна два. Хората вярваха, че ПСЖ през тази година ще спечели Шампионската лига. След вечерта на „Камп Ноу“, те останаха потресени“, добави бившият треньор на парижани.

Барселона - ПСЖ 6:1 /репортаж/

Еуфорията на Барса след драмата с ПСЖ

„Много съм разочарован от представянето на ПСЖ. Отборът трябваше да излезе и да играе, както в първата среща, да се опитва да доминира и да търси отбелязването на голове. Не очаквах отборът да играе толкова глухо прибрано в защита. ПСЖ имаше проблеми в центъра на терена. Играчите не успяваха да задържат топката, да я изнесат в предни позоции и за това допуснаха шест гола. Пет от попаденията бяха отбелязани след ситуации в наказателното поле на Кевин Трап“, каза още Луис Фернандес.