Старши треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес изрази надежда, че отборът може да играе още по-добре и все още не е демонстрирал най-доброто, на което е способен.

„Надявам се, че нашият добър момент все още не е дошъл. Мисля, че отборът се представя добре, но може да подобри играта си. Вярвам, че в края на сезона ще може да се борим за трофеите“, сподели Бенитес.

„Хесе играе много добре. Старае се по време на тренировките. Такъв футболист винаги има възможност да попадне в титулярния състав. Моите впечатления за Роналдо са едни и същи, откакто съм в клуба. Нищо не се е променило. Кристиано се намира в чудесна форма. Всички сме наясно с потенциала, с който разполага Варан. Трябва да бъдем спокойно с неговото израстване. Аз съм оптимист, защото той е един футболист с голямо бъдеще. Ротации ще правя, когато мога и на постовете, на които имам опции. Нормално е Варан да играе по-често, след като Пепе и Рамос страдат от травми. Не смятам като задължение ротацията на футболистите. Това е един проблем, който е актуален за всички отбори“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Никой не може да предположи бъдещето. Не знам дали Кристиано ще отиде да играе в Пари Сен Жермен. Той е фундаментален футболист за Реал Мадрид. Нашите привърженици се надяват той да остане още дълги години в Реал Мадрид“, каза още Рафаел Бенитес.