Спортният директор на Манчестър Сити Чики Бегиристайн заяви, че играчите трябва да са във върхова форма за мачовете от осминафиналите на Шампионската лига, за да отстранят Барселона.

„Това, което искам е да сменим малко съперниците и да ни се падне малко по-слаб. Следващият път няма да дойда на жребия. Ще остана вкъщи, за да го гледам по телевизията. Няма да си вдигам и телефона“, каза иронично Бегиристайн визирайки това, че Манчестър Сити отново ще се изправи срещу Барселона на осминафиналите в Шампионската лига, както през миналата кампания.

„Върнахме си самочувствието след последните два резултата в Шампионската лига. Футболистите трябва да се намират във върхова форма за тези мачове, за да може да отстраним Барселона. Това е единствената формула“, добави спортният директор на Манчестър Сити.

„Двубоите ще бъдат доста различни в сравнение с миналогодишните. И в двата отбора има много промени. Освен това до тези мачове има много време и двата отбора ще бъдат в различна форма в сравнение с това, което демонстрират в момента. Ние трябва да бъдем солидни и брилянтни, за да продължим напред. Кризата е зад нас“, каза още Чики Бегиристайн.