Продължават главоболията в атака за мениджъра на Ливърпул Брендън Роджърс преди мача с Лудогорец. След последната тренировка на мърсисайдци преди двубоя в София утре той разбра, че няма да може да ползва новата си покупка Марио Балотели. 

Италианецът има проблем със слабините, заради който пропусна и мача с Кристъл Палас през уикенда. Наскоро до края на годината отпадна и друга звезда в нападение - Даниел Стъридж. 

Днес Балотели се появи на базата в Мелууд за заниманието, но беше с физиотерапевтите на клуба, които го подложиха на специални процедури, за да ускорят възстановяването му. Надеждите са да е готов до уикенда. 

Италианецът не се качи на самолета за София, който пристига тази вечер. На полета обаче е Джордан Хендерсън, който пропусна двубоя с Кристъл Палас в неделя, защото беше пипнал вирус. Той вече е по-добре. 

Мачът е в сряда от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той е ключов за шансовете и на двата отбора да продължат напред в турнира или поне да запазят шансове за Лига Европа.