Нападателят на ФК Баку Феликс Фелипе Алмейда, който получи тежка контузия на главата в първия мач срещу Левски, заяви, че точно тази травма го е амбицирала още повече за реванша.

Бразилецът изрази надеждата си, че ще играe в София и че неговият тим ще продължи напред.

“Чувствам се добре след травмата и съм готов утре да изляза на терена, за да помогна на своя отбор. След тази контузия имах болки в главата. Но и това е нормално. Във всеки случай, травмата беше сериозна. Точно затова съм особено мотивиран за реванша срещу Левски. Постъпката срещу мен ме кара да играя с още по голямо желание”, сподели Алмейда.

“Първият мач завърши наравно, т.е. борбата предстои. Имаме не малки шансове да продължим напред. Можем да осъществим своето желание. Целият отбор ще се стреми към това. Все пак се състезаваме в Шампионската лига, как може да играем без мотивация в този престижен турнир”, каза още нападателят.

“Дали ще успея да вкарам гол, ще покаже времето. Важното е не аз да вкарам, а отборът да победи. Няма значение кой реализира. Нашето основно желание е да преодолеем Левски. Всичко ще стане ясно в следващия мач”, завърши бразилецът.