Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разкритикува тима си за представянето му през второто полувреме на мача с Атлетико Мадрид. Именно в него "старата госпожа" игра под нивото си и в края му инкасира две попадения, които правят задачата за реванша изключително тежка.

Двата тима се срещат в Торино след три седмици и ако искат да продължат напред, "бианконерите" трябва да сътворят малко чудо и да обърнат развоя от 0:2. А срещу корав отбор като "дюшекчиите" това не е никак лесно. 

"Играхме много лошо през второто полувреме. И да искахме, не мисля, че можехме да се представим по-зле. Не се адаптирахме към стила на съперника, който е да руши играта. Бяхме наказани за това. Сгрешихме, че се подведохме по играта им."

"Атлетико пак доказа, че може да вкара мача в русло, в което да няма удари към вратата му. И все пак можем да променим нещата на реванша. Но за д го сторим, трябва да изиграем велик мач. Доказахме, че можем да го направим, след като миналата година бяхме на крачка да отстраним Реал след тежката загуба в първия мач. Просто ще трябва да сме много внимателни", заяви Алегри.